Verpakking voor chocolade over heel de wereld sinds 1985
Klantendienst +32 (0)2 390 09 09 16 avenue Zénobe Gramme - B-1480 Saintes
(M/D/W/D 08.30 tot 18.00, V 08.30 tot 17.00)

Over BSD :BSD heeft reeds 30 jaar ervaring in het ontwerp en de creatie van verpakkingen voor chocolade en aanverwante luxeproducten.

BSD zorgt eveneens voor decoratie en luxeverpakkingen voor juweliers, parfumerie, traiteurs, modezaken, kortom, voor iedereen die op zoek is naar exclusieve en originele verpakkingen.


BSD's geschiedenis:BSD werd opgericht in 1985 en beschikt dus over bijna 3 decennia ervaring op het vlak van verpakking, in het bijzonder voor chocolade. In al die jaren hebben wij ons bedrijf aanzienlijk kunnen uitbreiden, zonder het oog voor onze basiswaarden te verliezen.

Ons hoofddoel blijft de creatiefste en meest exclusieve verpakkingen te kunnen aanbieden in de wereld van de chocolatier.

Daarbuiten profileren wij ons ook als leverancier van luxeverpakkingen voor de TOP1000 winkels op de Belgische markt.

Eén van onze waarden naast onze kwaliteit is onze service.

Onze collecties worden opgedeeld in seizoensgerichte items en in een standaard gamma.

Ons eigen creatie-team stelt, in samenspraak met onze vaste leveranciers, elk seizoen een uitgebreide en exclusieve collectie samen . Deze seizoensartikelen kan u steeds terugvinden in onze catalogus of via onze e-shop.

Al deze artikelen zijn beschikbaar in onze showroom, en dankzij onze efficiente logistieke opvolging kunnen wij deze ook leveren overal ter wereld.

BSD bevindt zich op enkele kilometers ten zuiden van Brussel, waar wij u kunnen verwelkomen in onze showroom van 2000m².

In de cash&carry kan u rustig alle nieuwigheden ontdekken, inspiratie opdoen voor uw etalage en direct uw gekozen goederen meenemen. Wij hebben een uitgebreide keuze linten, inpakpapier, dozen, draagtassen en etalagemateriaal en –decoratie.

Ons team bestaat uit een 40-tal gemotiveerde mensen, die steeds streven naar vernieuwing in ons gamma, luisteren naar uw behoeften, en instaan voor de best mogelijke service.

Bovendien verkregen wij als eerste in onze sector het ISO22000 certificaat, de hoogste waardering op het gebied van voedingsgeschiktheid.

Onze artikelen met vermelding APT zijn verzekerd van een certificaat om rechtstreeks in contact te komen met chocolade of afgeleide producten.

Winkel
Breng een bezoek aan onze showroom van 3000m²
Meer informatie
Neem contact op
Contacteer ons bij vragen.
Inschrijven voor de nieuwsbrief
We aanvaarden